Станимир Михайлов подаде оставка през декември месец, а днес бе

...
Станимир Михайлов подаде оставка през декември месец, а днес бе
Коментари Харесай

Управителят на НЗОК оттегли оставката си, Народното събрание му я поиска

Станимир Михайлов подаде оставка през декември месец, а през днешния ден бе вкарана изключително за гласоподаване в пленарна зала. Впоследствие Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС съобщи, че Михайлов е отдръпнал своята оставка.

“Досега не се чуха причини " срещу " активността на Михайлов. Моля да гласуваме процедура за допуск на Михайлов в зала ”, предложи Мирослав Иванов от ПП-ДБ.

" Те принуждават шефът на НЗОК да пристигна в пленарна зала и да лъже. Това е следващият “пудел на каишка ”, сподели от своя страна Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС.

Допускът му в зала не беше обезпечен, а с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия одобри решение да се изиска оставката на шефа на НЗОК.

“Случилото се през днешния ден е поругаване на свободната воля на шефа на НЗОК ”, възмути се съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. “В моята ръка имам импортираното искане от Михайлов за отдръпване на оставката му. Управителят на НЗОК е в постройката на Народното събрание. Не му дадохте думата да пристигна и да каже каква е неговата воля. Това стартира да " замирисва ” на тирания ”, разяснява Кирил Петков.

Заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски дефинира протичащото се като офанзива сред ГЕРБ и ПП-ДБ, тъй като към този момент не са сътрудници в ръководството.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР