Станимир Илчев беше избран за председател на Националното движение за

...
Станимир Илчев беше избран за председател на Националното движение за
Коментари Харесай

Симеон Втори приветства връщането на НДСВ в политиката. Новият лидер е Станимир Илчев

Станимир Илчев беше определен за ръководител на Националното придвижване за непоклатимост и напредък (НДСВ). Той беше определен единомислещо. 

 

Националното придвижване за непоклатимост и напредък (НДСВ) организира Деветия си постоянен конгрес, който включва доклад за активността, промени в устава и избор на ново управление на партията.

 

В Национална движение „Симеон Втори" съм бил всичко, за което се сещате, сподели определеният ръководител. Ще отидем на избори, съобщи Станимир Илчев. По думите му Национална движение „Симеон Втори" ще играе ролята на контрапункт против хората, които ръководят неприятно страната.

 

Форумът заседава в огромната зала на Федерацията на научно-техническите съюзи в София, на ул. „ Г.С. Раковски “ 108, където през 2001 година Национална движение „Симеон Втори" се основава като Национално придвижване „ Симеон Втори “ след завръщането на Симеон Сакскобургготски дефинитивно в България.

 

Присъстват 164 делегати. 

 

В началото на конгреса беше прочетен и приветствен адрес от Симеон Сакскобургготски, в който той поздравява управлението, че се включва в политическия живот и отбелязва, че идеалите, с които е била основана Национална движение „Симеон Втори", са годни и през днешния ден.

 

Конгресът ни е отдаден освен на бъдещето на Национална движение „Симеон Втори", само че и на България, съобщи пред делегатите Станимир Илчев по време на доклада на активността на партията. „ От нас и от всички наши съидейници по места зависи привеждането на регионалните и общински структури в подготвеност за дейно присъединяване в акциите за парламентарни и локални избори “, разяснява Илчев.

 

Пред очите ни приключи третото деяние на една окаяна пиеса, сподели той. Според него Народното събрание е демонстрирало всички етапи на парламентарната мъка. „ От измъчения избор на ръководител до упования провал на третия мандат “, добави съпредседателят на Национална движение „Симеон Втори". По думите му в страната нарастват неравенствата, корупцията и несигурността.

 

Станимир Илчев уточни, че Национална движение „Симеон Втори" е управлявало в рисков интервал и е трябвало да извърши две национални цели – участието в Европейския съюз и НАТО. „ Ние тогава поехме отговорност за това “, добави той.

 

Според Соломон Паси Национална движение „Симеон Втори" е завещала влизането на България в Шенген и еврозоната, само че все пак тези две цели не са изпълнени. Той прикани партията да се не лимитира единствено до тези две цели и да направи по този начин, че България да стане част от Г-20.

 

 

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР