Станимир Гъмов има креватна афера със скандалната моделка Зорница Линдарева.

...
Станимир Гъмов има креватна афера със скандалната моделка Зорница Линдарева.
Коментари Харесай

Ето коя прилапа ГЪмов

Станимир Гъмов има креватна спекулация със скандалната моделка Зорница Линдарева. Свидетели описват пред „ Уикенд “, че са видели двойката да се натиска буйно напряко на улицата. Любопитната сцена се разиграла в центъра на София към Нова година.

Актьорът имал зрелище, а в публиката била сексапилната Линдарева. След края на спектакъла тя изчакала някогашния брат пред театъра. Не след дълго той се появил и двамата безусловно се награбили. Започнали буйно да се прегръщат, целуват и опипват непосредствено пред очите на сюрпризираните инцидентни минувачи. След няколко минути си тръгнали дружно на разположение. Засега не е ясно дали връзката сред артиста и моделката е сериозна. Със сигурност обаче се знае, че е напълно прясна. Двамата стават близки след края на последния „ Биг брадър”, в който звездата от Стара Загора взе участие.



Гъмов спал с някогашната на Вергов

Макар Линдарева да не е измежду съквартирантите му, тя се появява в публиката за финала на шоуто. След това отива на купона по случай края на сезона. Именно там се сближава с Гъмов, който я омайва с възприятието си за комизъм. Знае се, че по-късно двамата са купонясвали дружно и на празненство за рождения ден на прочут столичен клуб. Само преди няколко месеца за артиста се знаеше, че има сериозна връзка с гримьорка от шоуто „ Като две капки вода”. Какво е станало с тази любовна история, не е ясно, само че явно тя или към този момент е завършила, или ще завърши, когато гримьорката разбере, че гаджето ѝ се натиска с Линдарева.

Зорница Линдарева: С Dee не сме гаджета

Както е известно, стройната хубавица не се слави с умеене да построява сполучливи любовни връзки. Нейните забивки най-често са краткотрайни и скандални. Времето ще покаже дали същото се стане и с връзката с Гъмов. Клюкари разясняват, че двамата на пръв взор наподобяват доста разнообразни, само че имат най-малко един общ интерес, към който ще се обединят – афинитета им към качествения алкохол.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР