Станимир Гъмов има креватна афера със скандалната моделка Зорница Линдарева.

...
Станимир Гъмов има креватна афера със скандалната моделка Зорница Линдарева.
Коментари Харесай

Зорница Линдарева с нова ВИП забивка! Спипаха я да палува с Гъмов на улицата

Станимир Гъмов има креватна спекулация със скандалната моделка Зорница Линдарева. Свидетели описват пред „ Уикенд “, че са видели двойката да се натиска буйно напряко на улицата. Любопитната сцена се разиграла в центъра на София към Нова година.

Актьорът имал представление, а в публиката била сексапилната Линдарева. След края на спектакъла тя изчакала бившия брадър пред театъра. Не след дълго той се появил и двамата буквално се награбили . Започнали страстно да се прегръщат, целуват и опипват директно пред очите на изненаданите случайни минувачи . След няколко минути си тръгнали заедно под ръка.
Засега не е ясно дали връзката между актьора и моделката е сериозна. Със сигурност обаче се знае, че е съвсем прясна. Двамата стават близки след края на последния „ Биг брадър”, в който звездата от Стара Загора участва. Макар Линдарева да не е сред съквартирантите му, тя се появява в публиката за финала на шоуто. След това отива на купона по случай края на сезона. Именно там се сближава с Гъмов, който я омайва с чувството си за хумор. Знае се, че след това двамата са купонясвали заедно и на парти за рождения ден на известен столичен клуб.
Само преди няколко месеца за актьора се знаеше, че има сериозна връзка с гримьорка от шоуто „ Като две капки вода”.

Какво е станало с тази любовна история, не е ясно, но очевидно тя или вече е приключила, или ще приключи, когато гримьорката разбере, че гаджето ѝ се натиска с Линдарева.
Както е известно, стройната красавица не се слави с умение да изгражда успешни любовни връзки. Нейните забивки най-често са краткотрайни и скандални. Времето ще покаже дали същото се стане и с връзката с Гъмов. Клюкари коментират, че двамата на пръв поглед изглеждат много различни, но имат поне един общ интерес, около който ще се обединят – афинитета им към качествения алкохол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР