Станимир Гъмов има креватна афера със скандалната моделка Зорница Линдарева,

...
Станимир Гъмов има креватна афера със скандалната моделка Зорница Линдарева,
Коментари Харесай

Гъмов в креватна афера със Зорница Линдарева! Натискат се на улицата пред очите на минувачи

Станимир Гъмов има креватна спекулация със скандалната моделка Зорница Линдарева, научи HotArena .

Свидетели описаха пред „ Уикенд “, че са видели двойката да се натиска буйно напряко на улицата. Любопитната сцена се разиграла в центъра на София към Нова година.

Актьорът имал зрелище, а в публиката била сексапилната Линдарева. След края на спектакъла тя изчакала някогашния брат пред театъра. Не след дълго той се появил и двамата безусловно се награбили . Започнали буйно да се прегръщат, целуват и опипват непосредствено пред очите на сюрпризираните инцидентни минувачи . След няколко минути си тръгнали дружно на разположение. 

Засега не е ясно дали връзката сред артиста и моделката е сериозна. Със сигурност обаче се знае, че е напълно прясна. Двамата стават близки след края на последния „ Биг Брадър ”, в който звездата от Стара Загора взе участие. Макар Линдарева да не е измежду съквартирантите му, тя се появява в публиката за финала на шоуто. След това отива на купона по случай края на сезона. Именно там се сближава с Гъмов, който я омайва с възприятието си за комизъм. Знае се, че по-късно двамата са купонясвали дружно и на празненство за рождения ден на прочут столичен клуб. 

Само преди няколко месеца за артиста се знаеше, че има сериозна връзка с гримьорка от шоуто „ Като две капки вода ”. Какво е станало с тази любовна история, не е ясно, само че явно тя или към този момент е завършила, или ще завърши, когато гримьорката разбере, че гаджето ѝ се натиска с Линдарева. 

Както е известно, стройната хубавица не се слави с умеене да построява сполучливи любовни връзки. Нейните забивки най-често са краткотрайни и скандални. Времето ще покаже дали същото се стане и с връзката с Гъмов. Клюкари разясняват, че двамата на пръв взор наподобяват доста разнообразни, само че имат най-малко един общ интерес, към който ще се обединят – афинитета им към качествения алкохол. 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР