СТАНФОРД, Калифорния (AP) — Кейт Пай прекара почти две десетилетия

...
СТАНФОРД, Калифорния (AP) — Кейт Пай прекара почти две десетилетия
Коментари Харесай

Дългогодишният асистент на Tara VanDerveer Кейт Пай поема поста нов треньор на Станфорд

СТАНФОРД, Калифорния (AP) — Кейт Пай прекара съвсем две десетилетия като чакащ треньор на Станфорд, нейната висока сила и положителен дух блестяха върху настрана тъкмо до треньора на Залата на славата Тара ВанДервеер.

Сега най-сетне е ред на Пай. И до момента в който съблюдава доста от дългогодишните обичаи на VanDerveer, Paye има шанса да сложи своя личен отпечатък върху именитата стратегия.

„ Тя си е платила отговорностите. Имала е благоприятни условия да бъде старши треньор на други места и е била необикновено лоялна “, сподели ВанДервир. „ Просто не мога да кажа задоволително положителни неща за нея. “

Пей е от Станфорд до дъно – родена в болничното заведение в Станфорд и цялото й най-близко семейство е посещавало университета. Нейният татко и брат, и двамата на име Джон, играеха футбол за кардинала.

50-годишният Пайе ще бъде публично показан като нов старши треньор в сряда от спортния шеф Бърнард Мюър. Когато VanDerveer се пенсионира предходната седмица като най-печелилия треньор на NCAA за вси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР