standartnews.comНапълно разбирам, че е имало очаквания един политически лидер да

...
standartnews.comНапълно разбирам, че е имало очаквания един политически лидер да
Коментари Харесай

Слави за интервюто с Бойко: Имало е други очаквания

standartnews.com

" Напълно разбирам, че е имало упования един политически водач да се срещне с различен, предстоящ политически водач. Но истината е, че това беше телевизионно предаване, в което един водещ задаваше зрителски въпроси на един министър-председател. А когато, или в случай че, има среща на двама политически водачи изобщо няма да се задават такива въпроси, тъй като всичко ще е ясно ". 



Така Слави Трифонов разяснява гостуването на премиера Бойко Борисов в шоуто му преди седмица. Той за пръв път проговори за изявлението си с премиера, поради което понесе съществени рецензии. Според политически анализатори Трифонов безусловно е погребал политическия си план в зародиш и самичък е свалил ореола си на Спасител на нацията.

Според него най-хубавото е, че всеки има право на мнение и независимост на словото. Шоуменът даже изчете част от мненията на феновете, с цел да покаже, че понася рецензия. Показа и някои от карикатурите, които се появиха след гостуването на министър председател.

След това водещият даде думата на своите сценаристи, които направиха разбор на гостуванията на Борисов, Цацаров и Манолова, пробвайки се да подлагат на критика министър-председателя.

" Сега ще се каже, че е трябвало аз да задам тези въпроси, а не вие ", обърна се шоуменът към сценаристите си. " Бях концентриран в това да подбера въпросите на феновете, не съм знаел какво ще отговори ", изясни още Трифонов. 

 





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР