Станалият за посмешище пред цяла България Веселин Маринов претърпя още

...
Станалият за посмешище пред цяла България Веселин Маринов претърпя още
Коментари Харесай

МВР удари Веско Маринов! Плужекът на Пайнер жестоко унижен!

Станалият за посмешище пред цяла България Веселин Маринов претърпя още едно тежко оскърбление, видя HotArena.

След като бе отлъчен от премиера Бойко Борисов, който съобщи, че не желае повече Веселин Маринов да пее на концертите на ГЕРБ, в този момент потният артист бе изритан и от събитие на Министерство на вътрешните работи. От седмица медиите анонсират концерт - част от акция на Министерство на вътрешните работи, който ще се организира довечера в „ Арена Шумен “. Сред участниците, паралелно със Славка Калчева и група „ Сигнал “,  се мъдреше и името на любимеца на бабичките.  Днес стана ясно обаче, че Веско Маринов няма да пее в Шумен е и изнемощял от състава на артистите, оповестяват БНР - Радио Шумен и „ 24 часа - Шумен “.

В последно време заслужени тежки удари на ориста преследват естрадния трубадур.

Песента „ Нашата полиция “ повече няма да звучи на публични събития. Орлин Горанов е записал ново парче, отдадено на мъжете с пагони, което е надалеч по-баладично и прелестно за слушане. Това споделят участвали на галерия, показваща полицейското съоръжение на Министерство на вътрешните работи. Именно там Орлин Горанов е показал новата си ария, с което е забил нож в сърцето на низвергнатия си сътрудник Веско.  

Очаквайте детайлности какъв брой пари е взел Маринов от Министерство на вътрешните работи,  до момента в който беше протеже на Цветан Цветанов  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР