Станалата известна с некачествените си строителни дейности улица Граф Игнатиев

...
Станалата известна с некачествените си строителни дейности улица Граф Игнатиев
Коментари Харесай

Отсечка от столичната улица „Граф Игнатиев” осъмна затворена за ремонт

Станалата известна с некачествените си строителни действия улица „ Граф Игнатиев ” беше затворена от алегоричен флашмоб тази заран. Организатор на събитието бяха членове и симпатизанти на Политическа партия „ МИР ”. „ С това събитие желаеме да напомним на софиянци, че неефективно и непрозрачно се разходва общинският бюджет. Нещо повече, улица „ Граф Игнатиев ” се трансформира в знак на корупцията, на неефективното консумиране на парите на столичани и изцяло справедливо стана обект на насмешки и колажи в обществените мрежи.

Все още няма осъдени за осъществените злоупотреби и потвърдени престъпления по време на проектирането и ремонта на ул. Граф Игнатиев, а софиянци и посетители на столицата не престават да са жертва на управническите и архитектурните недомислици на ръководещите. ” Това съобщи лидерът на листата на партия МИР за София и доскорошен общински консултант Симеон Славчев и добави, че кметът на Столична община Йорданка Фандъкова носи както политическа, по този начин и наказателна отговорност за злоупотребите на Графа. Припомняме, че точно той беше първият общински консултант в София, който реагира на некачествения ремонт на Графа и изиска оставката на отрасловия зам.-кмет Евгени Крусев, против който има към този момент и повдигнато от съда обвиняване.

 



 

„ Време е да разберем, че всичко, което се случва отвън прага на вратата на нашия дом, ни визира директно. Всички ние сме едно семейство и всеки от нас, жителите, е виновен за повишение стандарта на изискванията на живот в София. Затова главният слоган на нашата акция е „ София е моето семейство “, това показа със софиянци вторият в листата за общински съветници на политическа партия „ МИР “ Георги Кардашев. Преоблечените като строителни служащи претенденти за общински съветници от листата на „ МИР “, които бяха част от флашмоба, показаха на минувачите и очевидци на събитието главните точки в акцията, като за собствен главен приоритет показват ефикасното и транспарантното консумиране на общинския бюджет, както и наличната градска среда. От МИР дадоха обещание да предложат съответен проект за облагородяване на всички публично значими места в София.„ Само по този начин софиянци ще се усещат удобно в личния си град и ще се гордеят с културно-историческото завещание на столицата ”, безапелационен беше още ръководителят на Политическа партия МИР и лидер на листата със съветници в София инж. Симеон Славчев. Партия „ МИР “ е под номер 50 в интегралната бюлетина за общински съветници в Столична община.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР