Станал известен в телевизионното пространство с участието като пощальон на

...
Станал известен в телевизионното пространство с участието като пощальон на
Коментари Харесай

Пейо Пощальона затвори пиано бара и откри музикална школа за деца

Станал прочут в телевизионното пространство с присъединяване като куриер на Гала в „ Имаш поща “, Пейо Филипов бързо се трансформира в любим на феновете.

Най-скорошната му изява в предаването „ Маскираният артист “ е същинско премеждие и остава един доста прелестен спомен у изпълнителя. От продукцията си свързали с участника под маската на Плашилото и той приел с огромно наслаждение.  Пред Телеграф пощальонът от дребният екран разкрива за огромната тайнственост към шоуто, която доста му се харесва и направила прекарването незабравимо.

Пейо не крие от медиите развода с първата си жена , след 19 години брак. С Мария имат наследник и щерка. Дъщеря му Виктория (на фотографията горе) е студентка в Англия, само че се прибира в България поради пандемията. Синът му Кристиян пък приключил 12-и клас с отличен триумф.

Той споделя, че синът на втората му брачна половинка ще е  първокласник тази есен. За страдание бизнесът на Пейо Филипов – пиано бар в столицата и плажно заведение в Царево са непосредствено обиден от епидемията от Ковид 19. След първата вълна на китайския вирус Филипов избира да се изолира в град Гоце Делчев, къде си втората му брачна половинка има нотариална адвокатска фирма.

През април той разгласява в своя Facebook профил и ново приложение, което е създал. Безплатното приложение за съставлява лото игра за телефон, в която първо се виждат печелившите цифри и по-късно си играе със серийните номера на банкнотите, които имате в джоба си.

Сега, когато заведенията още веднъж са затворени Пейо се захваща с отварянето на музикална школа за деца. „ Уроците са частни - участват единствено един възпитаник и един учител. Всички противоепидемични ограничения се съблюдават. Това е повода да не сме затворени към момента. Тъй като жена ми продължава да работи като нотариус в Гоце Делчев, ни се постанова да пътуваме всеки ден, с цел да бъдем уравновесени в отговорностите си ",  споделя Пейо пред „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР