„Станахме жертви на изключителната доброта, която носи в сърцето си

...
„Станахме жертви на изключителната доброта, която носи в сърцето си
Коментари Харесай

Несрин Узун: Станахме жертви на изключителната доброта на Бенчо Бенчев


„ Станахме жертви на изключителната добрина, която носи в сърцето си моят доста добър другар Бенчо Бенчев! “ Това разгласи на конференция някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун, попаднал в ареста в Турция, дружно с предприемача и търсения от Интерпол Димитър Желязков-Очите.
В началото Несрин Узун разгласи, че е наскърбен от българските медии, които непрекъснато повтаряли, че е от Движение за права и свободи с конкретизиране, че към този момент 10 години е отвън политиката и през този интервал никой не допускал, че е изцяло допустимо партийните му пристрастия през това време да са се трансформирали.
За случая Узун сподели, че бил помолен от своя другар Бенчев, с който имат взаимни бизнес планове, да му резервира три стаи в хотел в Истанбул, като въобще не се интересувал за кого и защо са тези три стаи, които е заел. И добави, че той самият бил регистриран в напълно различен хотел и напълно различен квартал на турската столица.
Узун описа, че вечерта преди ареста е бил на среща с Бенчо Бенчев, а след нея, го закарал с автомобил до хотела. Тогава разбрали за задържането на Желязков. След като видели ареста на Очите, той и Бенчо Бенчев били помолени от турските управляващи да отидат в полицейския сектор, където да дадат пояснения какво вършат на това място.
Били разпознати като българи, поради регистрационния номер на колата.
Той отхвърли да познава Димитър Желязков-Очите и да е наясно дали са съседи в една и съща кооперация.
Узун сподели, че не се тормози, че може да бъде преследван правосъдно за укривателство, тъй като съвестта му е чиста.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР