Станаха ясни стартовите състави на Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца),

...
Станаха ясни стартовите състави на Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца),
Коментари Харесай

11-те на Витоша и Ботев

Станаха ясни стартовите сформира на Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца), които поставят точка на 2-ия кръг в efbet Лигата. Двата отбора са измежду новобранците в елита, тъй че точно в тези директни мачове всеки от тях ще желае да вземе превес над другия. “Тигрите” ще създадат нов опит да запишат пърата си победа против този противник. В досегашните 4 мача посред им, Ботев има съществено преимущество - 3 победи и 1 тъждество.

И двата тима започнаха неприятно сезона със загуби. Витоша падна с 2:3 от Славия, до момента в който Ботев загуби вкъщи от Берое с 1:3. Това е още една причина всеки от тях да желае да вземе трите точки през днешния ден, и да се отърси от неприятния старт.

В състава на домакините има един огромен проблем и той е обвързван с неналичието на Емил Гъргоров. Ветеранът се контузи в първия мач със Славия и няма да може да играе през днешния ден.

В същото време Ботев идва в Бистрица в най-благоприятен състав. Врачани нямат контузени и осъдени футболисти и треньорът Сашо Ангелов ще може да пусне най-хубавото, с което разполага.

efbet Лига, 2 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - БОТЕВ (ВРАЦА) 0:0

Стартови сформира:

ВИТОША: 33. Кацарев, 4. Узунов, 5. Бонев, 6. Гьонов, 18. Курупис, 24. Купенов, 10. Амзин, 80. Котев, 88. Станкев, 14. Садула, 45. Долапчиев
Ст. треньор: Енгибар Енгибаров

БОТЕВ: 33. Костов, 11. Васев, 16. Попов, 2. Керчев, 18. Миланов, 23. Мечев, 8. Златински, 9. Генов, 14. Будинов, 10. Атанасов, 30. Домовчийски
Ст. треньор: С. Ангелов

Стадион: " Витоша ", Бистрица Съдия: Никола Попов
Начало: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 2 кръг, понеделник 22 юли  Витоша (Бистрица) 21:00предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР