Станаха ясни стартовите състави на Левски и Септември (София) за

...
Станаха ясни стартовите състави на Левски и Септември (София) за
Коментари Харесай

11-те на Левски и Септември, 19-годишен излиза за сините

Станаха ясни стартовите сформира на Левски и Септември (София) за срещата от 5-ия кръг на Първа лига.
Това е формален дебют на " Герена " за Славиша Стоянович, който води отбора в предните две гостувания на отбора при успехите с 2:0 над Ботев (Враца) и 2:1 над Дунав в Русе. Той е направил две промени в стартовия състав от последната среща.

Сърбинът може да разчита на Иван Горанов, който се завръща от първата минута, откакто пропусна три мача заради контузия. Младият Станислав Иванов също е титуляр, като ще играе зад нападателя в схемата 4-2-3-1. 19-годишният гений сменя Жорди Гомес, който напусна Левски, а Давиде Мариани ще бъде опорен халф до Кали Тиам.

Горанов заменя Ивайло Найденов, който игра против Дунав десен бранител, а Милош Цветкович се връща на титулярната си позиция, откакто игра отляво на защитата.

Мартин Полачек е на вратата, а Цветкович, Холмар Ейолфсон, Амен Белаид и Горанов за бранителите. Тиам и Мариани опорните полузащитници, а Габриел Обертан, Иванов и Жерсон Кабрал работят зад Станислав Костов.

Наставникът на гостите Николай Митов е направил две промени в стартовите 11 от загубата с 1:2 от Ботев (Враца) на стадион " Васил Левски ". Младият защитник Васил Добрев е сменен от Аласан Диаби, до момента в който Мирослав Будинов е седнал на пейката за сметка на Ишмаел Байду, който сменя Крис Гади на крилото, а французинът ще бъде на върха на офанзивата.

Валентин Галев е на вратата, а Стоичков, Бенга, Диаби и Александър Георгиев в отбрана. Двамата опорни полузащитници са Асен Чандъров и Фабиньо, до момента в който Борис Галчев, Здравко Димитров и Байду играят зад Гади.

ППЛ - 5-и кръг:

ЛЕВСКИ - СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ)

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Полачек; Цветкович, Ейолфсон, Белаид, Горанов; Тиам, Мариани; Обертан, С. Иванов, Кабрал; С. Костов
Старши треньор: С. Стоянович
СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1): Галев; Стоичков, Бенга, Диаби, А. Георгиев; Фабиано, Чандъров; З. Димитров, Галчев, Байду; Гади
Старши треньор: Н. Митов

СЪДИЯ: Петър Кирилов
СТАДИОН: “Георги Аспарухов”
НАЧАЛО: 18:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Първа лига 5 кръг, неделя 19 август  Левски 18:15предстои  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР