Станаха ясни стартовите състави на Левски и Лудогорец за дербито

...
Станаха ясни стартовите състави на Левски и Лудогорец за дербито
Коментари Харесай

11-те на Левски и Лудогорец

Станаха ясни стартовите сформира на Левски и Лудогорец за дербито от 25-ия кръг на efbet Лига. След близо тримесечна насилствена пауза поради пандемията от COVID-19, дербито сред първия и втория във краткотрайното класиране на шампионата започва в 21:00 часа.

Наставникът на домакините Петър Хубчев, който не може да разчита на осъдените Живко Миланов, Кали Тиам и Дени Алар, заложи на следните 11. Милан Миятович на вратата, Ивайло Найденов, Янис Каргас, Холмар Ейолфсон и Иван Горанов. Опорните халфове са Мартин Райнов и Симеон Славчев. Станислав Иванов, Стайн Спиерингс и Паулиньо работят зад Найджъл Робърта.

Треньорът на първенците Павел Върба пък не може да разчита на контузените Пламен Илиев и Светослав Дяков. Чехът избра да стартира с Владислав Стоянов под рамката. Пред него в защита са Сисньо,Драгош Григоре, Георги Терзиев и Антон Недялков. Анисе Абел и Стефан Баджи са опорните полузащитници, а пред тях като плеймейкър ще бъде Каули, а Марис Чибота и Вандерсон ще оперират по крилата, а в предни позиции ще работи голаджията Клаудио Кешерю. efbet Лига 25 кръг, петък 5 юни  Левски 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР