Станаха ясни стартовите състави на Черно море и Левски за

...
Станаха ясни стартовите състави на Черно море и Левски за
Коментари Харесай

11-те на Черно море и Левски, сините с двама дебютанти и шест промени

Станаха ясни стартовите сформира на Черно море и Левски за срещата от 24-ия кръг на Първа лига. Наставникът на гостите Делио Роси е направил шест промени от равенството 0:0 против Берое. Италианъцет, който не може да разчита на санкции - Холмар Ейолфосон и контузените Божидар Митрев и Габрие Обертан, е заложил на Николай Кръстев на вратата. Дебют прави Афонсо Фигейредо, който пък заменя Иван Горанов, Аймен Белаид ще си партнира с Давид Яблонски. Жорди Гомес заменя Филипе Нашименто, а Антонио Вутов и Ривалдиньо водят офанзивата. За бразилеца това също е дебют за " сините ".

Илиан Илиев няма да може да разчита на младия бранител Мартин Костадинов, който се контузи против Етър. Неговото място като ляв бек ще заеме Петър Витанов.
Вдясно ще е Атанас Зехиров, а централна двойка бранители ще са Даниел Димов и Илиас Хасани. Ветеранът Георги Илиев и Александър Цветков ще работят в средата на терена, пред тях ще е Мариян Огнянов, а Марек Кузма и Меди Фенуш ще оказват помощ с пробиви по крилата на тарана Радослав Василев.
ППЛ, 24-и кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Макенджиев; Зехиров, Хасани, Д. Димов, Витанов, А. Цветков, Г. Илиев, М. Огнянов, Фенуш, Кузма, Р. Василев
Старши треньор: И. Илиев
ЛЕВСКИ (4-4-2): Кръстев; Цветкович, Яблонски, Белаид, Фигерейдо; Прохазка, Тиам, Гомес, Паулиньо; Вутов, Ривалдиньо
Старши треньор: Д. Роси

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: “Тича”
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 24 кръг, сряда 7 март  Черно море 17:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР