Станаха ясни стартовите състави на Берое и Левски за мача

...
Станаха ясни стартовите състави на Берое и Левски за мача
Коментари Харесай

11-те на Берое и Левски

Станаха ясни стартовите сформира на Берое и Левски за мача от втория кръг на плейофите в първата шестица на efbet Лига. Мачът е значим и за двата тима, които имат за цел да се класират за Лига Европа. " Сините " са трети в подреждането, само че могат да се възползват от неверните стъпки на ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив). С възможен триумф в Стара Загора, отборът на Георги Тодоров ще изпревари съперниците си и ще се настани на второто място. Шансовете на Берое са единствено теоретични и минават през наложителна победа през днешния ден.

В постоянния сезон заралии не позволиха загуба от Левски. Мачът посред им в София приключи с победа на гостите с 3:1, а под Аязмото противниците направиха тъждество 1:1. В двата дуела ветеранът Мартин Камбуров вкара 3 гола и затвърди репутацията си на призрачен сън за " сините ".

Димитър Димитров няма проблеми със състава, до момента в който Георги Тодоров е направил цели шест промени от мача за Купата на Локомотив (Пловдив).

efbet Лига, плейофи - 28 кръг:

БЕРОЕ - ЛЕВСКИ 0:0


БЕРОЕ (4-4-2): Душан Перниш, Мезаг, Ахмед Туба, Крум Стоянов, Гюс Макута, Александър Цветков, Иван Минчев, Ибрахима Конте; Алиун Фал, Мартин Камбуров
Старши треньор: Д. Димитров
ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Милан Миятович, Ивайло Найденов, Мартин Райнов, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Илия Юруков, Кали Тиам, Здравко Димитров, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Найджъл Робърта
Старши треньор: Г. Тодоров

СЪДИЯ: Валентин Железов
СТАДИОН: " Берое "
НАЧАЛО: 21:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 28 кръг, неделя 28 юни  Берое 21:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР