Станаха ясни съставите на България и Словения за последния мач

...
Станаха ясни съставите на България и Словения за последния мач
Коментари Харесай

11-те на България и Словения, Хубчев с три промени в атака

Станаха ясни съставите на България и Словения за последния мач от Лига " С ", група 3 на Лигата на нациите. Селекционерът Петър Хубчев направи три промени в състава от равенството 1:1 против Кипър преди дни. Освен Тодор Неделев, който е осъден, Божидар Краев и Галин Иванов остават на пейката, а на тяхно място излизат Николай Димитров, Станислав Костов и Спас Делев. Хичо е титуляр за първи път от 2010 година, а Костов прави дебют от първата минута за " трикольорите ". Делев пък излиза за първи път през този шампионат измежду 11-те. Вратарят Георги Петков усъвършенства своя личен връх. В Никозия стана най-възрастният пазач в Европа с формален мач за националния тим - 42 години и 253 дни. Пред него в отбрана ще играят Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков и Антон Неделяков. Георги Костадинов, Симеон Славчев са опорните халфове, до момента в който Николай Димитров, Ивелин Попов и Спас Делев ще работят зад Станислав Костов. " Лъвовете " излизат с вяра за победа, като желаят да се преборят за първото място в групата. За страдание, възпитаниците на Петър Хубчев изпуснаха питомното и в този момент ще гонят дивото. Те ще би трябвало да реализират съвсем наложителна победа тази вечер на " Васил Левски ", само че даже и да съумеят, ще би трябвало да разчитат на помощ от страна на Кипър, който приема Норвегия.

Преди началото на днешните мачове в групата България е с равни точки с водача Норвегия, като и двата отбора имат по 10. В директните дуели те също са с безусловно равни индикатори, откакто си размениха по една победа с по 1:0. Скандинавците обаче имат преимущество в головата разлика, която е 5:2, до момента в който нашата е 6:4.
Добрата вест е, че към момента имаме няколко разновидността, при които можем да изпреварим Норвегия в крайното класиране. Първият вид е да спечелим нашия дуел, а скандинавците да не съумеят да победят в Кипър. Вторият вид е да създадем тъждество, само че тогава Норвегия наложително би трябвало да загуби своя мач. Третият вид е и двата отбора да завоюват своите мачове, само че нашата победа да е по-изразителна от тази на норвежците, като по този начин да ги изпреварим по голова разлика. Има даже и четвърти вид, при който и двата тима да изгубят, само че нашето проваляне да е минимално, а това на норвежците да е с по-голяма разлика, като по този начин още веднъж ще ги задминем по голова разлика.

Другата добра вест е, че и Кипър има защо да играе и мачът в Никозия няма да е протоколен. Домакините ще търсят успеха, тъй като в противоположен случай има заплаха да изпаднат в по-долната лига.

Лига на нациите, Лига " С ", група 3:

БЪЛГАРИЯ - СЛОВЕНИЯ 0:0

БЪЛГАРИЯ: Георги Петков, Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков, Антон Недялков, Георги Костадинов, Симеон Славчев, Николай Димитров, Станислав Костов, Ивеин Попов, Спас Делев

СЛОВЕНИЯ: Белец, Скубич, Ротман, Андрас Струна, Дервишевич, Зайц, Иличич, Безяк, Блажич, Вербич, Мевля
Мевля, Ал. Струна, Андрас Струна,
Стадион: " Васил Левски ", София
Начало: 21:45 часа
Съдия: Хюсеин Гьочек (Турция)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Класиране в групата:
1. Норвегия, г-р 5:2 - 10 точки
2. България, г-р 6:4 - 10 точки
3. Кипър, г-р 5:7 - 5 точки
4. Словения, 4:7 - 2 точки

Последните мачове в групата:
България - Словения
Кипър - Норвегия

Цялата стратегия на БЪЛГАРИЯ в групата от Лига на нациите:
6 септември (четвъртък), 21:45 часа
Словения – БЪЛГАРИЯ 1:2 - (виж тук)
9 септември (неделя), 19:00 часа

БЪЛГАРИЯ – Норвегия 1:0 - (виж тук)
13 октомври (събота), 21:45 часа

БЪЛГАРИЯ – Кипър 2:1 - (виж тук)
16 октомври (вторник), 21:45 часа

Норвегия – БЪЛГАРИЯ 1:0 - (виж тук)
16 ноември (петък), 21:45 часа

Кипър – БЪЛГАРИЯ 1:1 - (виж тук)
19 ноември (понеделник), 21:45 часа
БЪЛГАРИЯ - Словения

Лига на нациите 6 кръг, понеделник 19 ноември  България 21:45предстои  Словения
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР