Станаха ясни подробности за мъжа, който днес обяви, че ще

...
Станаха ясни подробности за мъжа, който днес обяви, че ще
Коментари Харесай

Излязоха подробности от трагедията в Мизия, баща бранел с огън психично болния си син

Станаха ясни детайлности за мъжа, който през днешния ден разгласи, че ще се самозапали и едвам бе избавен от пристигналите служители на реда. За случая заяви единствено организация BulNews.bg, като още в първата вест бе очебийно, че информацията е непотвърдена, оповестява " Булнюз ".

Драматичната история е станала в село Софрониево, което е част от община Мизия. Хора от обществените служби пристигнали в селото, с цел да вземат 16-годишен мъж за настаняване в дом, защото той бил с изостанало психическо развиване и не можел да се обслужва. Болното момче живеело с татко си, който постоянно изпивал пенсията му и го тормозел.

След като видял пред къщата си обществените и служителите на реда, 58-годишият Мирчо Горетов заплашил, че ще се самозапали, в случай че отведат сина му. В удостоверение на своите думи той се залял със запалителна течност. Служителите на Министерство на вътрешните работи неотложно скочили да му попречат да се възпламени, само че той избягал вътре в къщата, където съумял да възпламени дюшек, от който избухнал пожар. Полицаите избавили побеснелия мъж, само че цялото имущество в дома му изгоряло.

По думите на съседи обществените за следващ път прибират болното момче в дом, само че след време то още веднъж се прибирало при татко си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР