Станаха ясни номинациите на политическа партия ГЕРБ за кмет на

...
Станаха ясни номинациите на политическа партия ГЕРБ за кмет на
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви номинациите за кметове на две общини в Монтанско, вижте кои са те

Станаха ясни номинациите на политическа партия ГЕРБ за кмет на две общини в Монтанско. От ръководещата партия са издигнали по един претендент за Георги Дамяново и Чипровци, научи BulNews.bg.
Заместник регионалният шеф на Монтана Нина Петкова е номинирана от членовете на партията на Бойко Борисов да застане отпред на община Георги Дамяново. През предходната година тя си купила дом в Гаврил Геново и преместила адресната си регистрация там, което й дава право да взе участие в конкуренцията. Петкова е един от най-активните членове на женската организация на ГЕРБ и е заместител на губернатора на Монтана от години.
В Чипровци пък от партията са заложили на настоящия кмет Пламен Петков. Той е отпред на балканското градче за първи мандат и съгласно ръководещите за четирите години се вижда голяма позитивна смяна в общината.
Общинските събранията за номиниране на претендент кметове на ГЕРБ са отворени за всички членове на партията, както и за други жители, които имат интерес. Те обаче нямат право да гласоподават. Право на избор имат само членове, споделиха от офиса на партия ГЕРБ в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР