Станаха ясни имената на призьорите в традиционните награди Личност в

...
Станаха ясни имената на призьорите в традиционните награди Личност в
Коментари Харесай

Светлин Наков

Станаха ясни имената на призьорите в обичайните награди „ Личност в Новините “ за 2019 година Победителите бяха определени от екипа на NoviniteGroup след интензивно и деликатно изследване на най-реализираните и значими персони, попаднали в новинарския поток през 2019-та година, съдействали за позитивния имидж на България по света.

Освен премията „ Личност в Новините 2019 “, трима одобрени българи ще бъдат наградени като: „ Почетни посланици на Новините “. Тази година ще бъде връчена и Специална премия – за изключителни световни достижения.

Ето и имената на призьорите:

Специална премия на Novinite за Изключителни световни достижения

Кристалина Георгиева , ръководещ шеф на МВФ – за историческото достижение - българин да бъде определен за ръководещ шеф на Международния валутен фонд, както и за престижа, които носи за България.

Преди да поеме влиятелния пост в Международния валутен фонд, Кристалина Георгиева бе изпълнителен шеф на Световната банка - от януари 2017 година до септември 2019 година В рамките на този интервал за три месеца тя бе и краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на Групата на Световната банка. Преди това Георгиева работи интензивно за Европейския съюз.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР