Станаха ясни двете двойки за полуфиналите в Купата на България.

...
Станаха ясни двете двойки за полуфиналите в Купата на България.
Коментари Харесай

Жребият размина Левски и ЦСКА за Купата

Станаха ясни двете двойки за полуфиналите в Купата на България . Пловдивските и софийските тимове ще се изправят един против различен, като Ботев Пловдив ще се изправи против ЦСКА, а Локомотив против Левски.
Датите за провеждането са 7-9 април и 21-23 април, само че са условни, поради ситуацията в страната с ковид и може да претърпят промени. Миналата година " канарчетата " и " алените " още веднъж играха на полуфинал, като изиграха доста трагични дуели, а Ботев Пд съумя да стигне до финала, където обаче загуби от Локомотив Пловдив.
Кои тимове ще са домакини в първите срещи - вижте в този материал на Sportlive.bg .
ПРЕДИ ЖРЕБИЯ
Жребият ще бъде изтеглен от 18:30 часа, като на него няма да участват публични лица по отношение на ограниченията против разпространяването на ковид. Първоначално жребият бе плануван за тази заран във футболната централа в Бояна, само че след това настъпиха промени.
Носителят на Купата Локомотив в профил втородивизионния ЦСКА 1948 на четвъртфиналите, до момента в който ЦСКА в профил Ботев Враца, а Ботев Пд се оправи с отбора на Ботев Гълъбово. Най-тежката задача бе за тима на Левски, който в профил първенеца на България Лудогорец след осъществявания на дузпи на " Герена ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР