Станаха известни първите характеристики на Nissan 400Z. Разбрахме ги съвсем

...
Станаха известни първите характеристики на Nissan 400Z. Разбрахме ги съвсем
Коментари Харесай

Ясни са характеристиките на новия спортен автомобил на Nissan

Станаха известни първите характерности на Nissan 400Z. Разбрахме ги напълно инцидентно с помощта на компютърната игра Project CARS 3. Към момента от компанията не са ги удостоверили публично, като е ясно единствено, че продажбите на купето със задно предаване ще стартират през втората половина на тази година.

Както следва от данните за играта, спортният автомобил на Nissan ще получи турбо мотор с мощ 450 конски сили. Говорим за модифициран трилитров турбо шестак от Infiniti Q50 и Q60. Ще бъде препоръчан избор от 6-степенна механична и 7-степенна автоматизирана скоростна кутия.
 Ясни са характерностите на новия състезателен автомобил на Nissan

Infiniti Q60 с този мотор форсира от място до 100 км/ч за 5 секунди, само че има единствено 405 к.с. мощ. Освен това новият Nissan 400Z ще бъде с няколко кг по-лек - 1 475 кг. Така че догатките са за ускоряване в границите на към 4.5 секунди до 100 kм/ч, са напълно действителни.

Ще напомним, че по-рано стана известно, че новото двуместно купе на Nissan ще е с дължина от 4 382 мм дължина, ширина - 1 850 мм и височина - 1 310 мм. Дизайнът е въодушевен от емблематичния Nissan Datsun 240Z от 1969 година.
 Ясни са характерностите на новия състезателен автомобил на Nissan

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР