Станах по-дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех, че

...
Станах по-дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех, че
Коментари Харесай

Веселин Маринов разказа как му се е отразило преболедуването на COVID-19

" Станах по-дисциплиниран, откакто пребoледувах ковид. В началото мислех, че ще мине като грип, само че в действителност се уплаших, когато се наложи да отида в болница. " Това сподели артистът Веселин Маринов по bTV.

Той показа, че първоначално заболяването е бил с лека температура, само че след седмица са почнали мощни болки в главата и висока температура.

" С нищо не можех да я смъква, в действителност се уплаших, когато не можех да се свържа по справедливи аргументи с лекарите си, които вероятно знаеха, че може да ми би трябвало кола за спешна помощ, " споделя Веселин Маринов.

В болничното заведение попада за 5-6 дни, а в стая е с генералния шеф на Българска телеграфна агенция Максим Минчев, който умря в средата на ноември.

" Невероятен човек с възприятие за комизъм, помня по какъв начин го реалокираха в интензивното. След като се прибрах у дома, говорихме по телефона и той ми сподели, че се усеща по-добре. След няколко дни разбрах, че е умрял. Много плаках от тази тъжна вест ", спомня си Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР