Стана ясно коя е младата жена, която загина при жестока

...
Стана ясно коя е младата жена, която загина при жестока
Коментари Харесай

Трагедията след касапницата край Лом е неописуема! Загиналата е...

Стана ясно коя е младата жена, която почина при жестока злополука край Лом през вчерашния ден. Това е 33-годишната Силвия Димитрова от крайдунавското градче, оповестява BulNews.bg. Нейният брачен партньор Димитър Димитров пък е в тежко положение и лекари се борят за живота му.



Силвия и Димитър са били семейство неотдавна, дамата имала щерка и работела като готвачка в общинската болница. За да обезпечи повече средства за околните си обаче, вечер готвела и в крайречно заведение, описаха локални поданици.

Трагичният пътен случай стана към 2.40 часа на 17 юни на пътя от село Орсоя към Лом. Силвия карала лек автомобил "Рено Меган Сценик ", а с нея пътувал 45-годишният й брачен партньор. На към 1 километър преди Лом в региона на бившето бунище на града при няколко поредни рискови завои и поради несъобразена скорост дамата изгубила надзор над колата. Тя изхвърчала вдясно отвън пътното платно и се преобърнала по таван в крайпътна канавка.



При адската каскада Силвия, която била без защитен колан, изхвърчала от купето и починала на място. Преминаващи по пътя младежи съобщили за злополуката и на мястото пристигнали служители на реда и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “. Съпругът на шофьорката бил изваден от разрушената машина и е откаран в тежко положение към локалната болница. Настанен е за лекуване в травматичен потрес, със подозрение за строшен гръбначен прешлен. По-късно мъжът е изместен в столична клиника, където лекарите се борят за живота му.



На местопроизшествието е осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Според предварителни данни аргументите за злополуката са придвижването на автомобила с несъобразена с пътните условия скорост и рисковите завои в сектора.

Допреди няколко месеца шосето край Дунав беше осеяно с дупки и мъчно проходимо и локалните поданици стачкуваха с претенции да бъде ремонтирано. След положения нов асфалт обаче множеството коли хвърчат по пътя с рисково висока скорост, споделиха поданици на селцето. Според очевидци регионът на злополуката е бил затрупан и с дим, поради запаленото остаряло бунище наоколо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР