Стана ясно коя е младата жена, която загина при жестока

...
Стана ясно коя е младата жена, която загина при жестока
Коментари Харесай

Eксклузивно в BulNews: Вижте коя е жената, която загина при жестока катастрофа край Лом /снимки/

Стана ясно коя е младата жена, която почина при жестока злополука край Лом през вчерашния ден. Това е 33-годишната Силвия Димитрова от крайдунавското градче, научи първо BulNews.bg. Нейният брачен партньор Димитър Димитров пък е в тежко положение и лекари се борят за живота му.
Силвия и Димитър са били семейство неотдавна, дамата имала щерка и работела като готвачка в общинската болница. За да обезпечи повече средства за околните си обаче, вечер готвела и в крайречно заведение, описаха локални поданици.
Припомняме, че трагичният пътен случай стана към 2.40 часа на 17 юни на пътя от село Орсоя към Лом. Силвия карала лек автомобил "Рено Меган Сценик ", а с нея пътувал 45-годишният й брачен партньор. На към 1 километър преди Лом в региона на бившето бунище на града при няколко поредни рискови завои и поради несъобразена скорост дамата изгубила надзор над колата. Тя изхвърчала вдясно отвън пътното платно и се преобърнала по таван в крайпътна канавка.
При адската каскада Силвия, която била без защитен колан, изхвърчала от купето и починала на място. Преминаващи по пътя младежи съобщили за злополуката и на мястото пристигнали служители на реда и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “. Съпругът на шофьорката бил изваден от разрушената машина и е откаран в тежко положение към локалната болница. Настанен е за лекуване в травматичен потрес, със подозрение за строшен гръбначен прешлен. По-късно мъжът е изместен в столична клиника, където лекарите се борят за живота му.
На местопроизшествието е осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Според предварителни данни аргументите за злополуката са придвижването на автомобила с несъобразена с пътните условия скорост и рисковите завои в сектора. Допреди няколко месеца шосето край Дунав беше осеяно с дупки и мъчно проходимо и локалните поданици стачкуваха с претенции да бъде ремонтирано. След положения нов асфалт обаче множеството коли хвърчат по пътя с рисково висока скорост, споделиха поданици на селцето. Според очевидци регионът на злополуката е бил затрупан и с дим, поради запаленото остаряло бунище наоколо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР