Стана ясно кой стои зад новия дизайн на Продължаваме промяната,

...
Стана ясно кой стои зад новия дизайн на Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Гаджето на депутата от „промяната“ Терзийски е автор на инфантилното лого на партията


Стана ясно кой стои зад новия дизайн на „ Продължаваме промяната ”, който беше презентиран в последната седмица по меко казано доверчив метод – с издание на кръгове, квадратчета и триъгълници. Крайният вид на новото лого на Политическа партия беше зареден на формалната им страница във Facebook в 02:00 часа през нощта, което също озадачи потребителите, написа Трибюн.

Мрежата беше залята с мнения, свързващи геометричните фигури с известни любовни триъгълници вътре в партията. Много от онлайн потребителите обявиха, че новото лого е детинско и не отива на политическа партия. Други стигнаха по-далеч като обявиха, че дизайнът е заимствуван от известния филм „ Игра на калмари ” или е „ Google разработка “.

След като цяла седмица стотици онлайн консуматори се питаха „ Абе, кой я измисли тази нелепост?! ”-отговорът към този момент е явен. Гаджето на депутата от „ Промяната ” Йордан Терзийски.

Информацията беше доказана персонално от нахаканата дама, която влезе в разговор с критикуващите я онлайн консуматори в профилирана група за дизайн в обществените мрежи.

„ Май ще би трябвало да пусна подробната разработка на плана в скоро време в групата ”. Това написа в мненията самата дизайнерка на логото на „ Промяната ” Десислава Средкова.

 
ТерзийскиКоментарите на Средкова.
Публикуваме тук част от мненията, които я предизвикаха да отговори:

„ Абсолютно отегчителен и корпоративен метод, както за логото, по този начин и за изявленията. Освен това наподобява на Гугъл разработка ”, счита Драгомир Божкилов.

„ Бездарно, само че еквивалентно. Пасва им на 100% ”, написа Андрей Тотев.

„ Много рецензии имам към цялата визия, чисто от дизайнерска позиция. Първата ми асоциация е инфантилност. Ребрандират визия, която към момента не се е наложила, защото партията е напълно млада и опростяват лого до равнище детска градина. Цветовата палитра припомня на Гугъл, минус 1 цвят, а в случай че се направи черно бяло ще се загуби целия резултат. Самото лого с буквата П наподобява затворено. Не подухва към асоциации на „ смяна “, „ вяра “ или „ врата към по-светло бъдеще “, каквото беше първичното лого (колкото и зле да беше направено), а в този момент е затворено вътре в себе си. С елементарни геометрични фигури. Не са спазени доста от главните правила в дизайна, за политически акции пък няма да разясня, че няма ясно послания, а има дълго пояснения какво символизира всеки цвят и фигура, която припомня на програмата на бялото приятелство. Ако би трябвало да пишеш толкоз дълго пояснение за какво си направил един дизайн, значи концепцията ти се е изгубила тотално. Честно казано на мен ми наподобява на разработка за курсова работа на студент по графичен дизайн и реклама.

ПС. И мен персонално доста ме нервира, че няма симетричност ”, разяснява Надежда Ганева.

„ Асоциацията още веднъж не е ок. Както първия път беше „ врата в полето “, счита Надежда Ненова.

Според фотосите на Средкова в обществените мрежи, тя е в любовна връзка с депутата от Политическа партия Йордан Терзийски, също така е и деен покровител на партията. Дамата има премия за дизайн на баня през 2012 година. С което отпада версията, че който им е измислил новото лого желае да им отмъсти.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР