Стана ясно кой е тежко пострадалият моторист при жестоката катастрофа

...
Стана ясно кой е тежко пострадалият моторист при жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вижте кой е оцелелият по чудо моторист след жестоката катастрофа край Враца /снимки/

Стана ясно кой е тежко потърпевшият моторист при жестоката злополука край Враца, за която заяви първо организация BulNews.
Припомняме, че случаят стана на 28 юни към 19.30 часа на острия завой сред регионалния град и село Краводер. Тогава двуколесното возило се беше размазало в спрял в отбивка лек автомобил „ Пежо “. Вследствие на удара момчето е паднало на 20 метра от колата, а моторът се е спрял на към още 50 метра.

Извънредно! Тежка злополука на Е-79 сред Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/

Медията ни първа се снабди със фотоси на оживелия по знамение моторист. 26-годишният Николай М. от Враца е младежът, бил на косъм от гибелта. Николай работи като боен в Плевен, а неговото семейство живее във врачанското село Ракево. Часове преди кървавия случай той е бил с другари на басейн, а до произшествието се стигнало, когато компанията се прибирала към Враца.
Вчера изпълнителните шефове на врачанската болница и столичното лечебно заведение УМБАЛ „ Св. Екатерина “, където са избавили живота на момчето, описаха в детайли какъв брой тежки и несъвместими с живота са били неговите контузии.

Световен феномен: Мотористът от тежката злополука край Враца е оживял, макар несъвместимите с живота контузии

Към момента положението на момчето е устойчиво, обаче му предстоят още съществени интервенции в болничното заведение в София.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР