Стана ясно кой е педофилът, който беше намерен обесен в

...
Стана ясно кой е педофилът, който беше намерен обесен в
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за ужаса с педофила в пловдивския затвор

Стана ясно кой е педофилът, който беше открит обесен в пандиза в Пловдив. Това е 43-годишният Осман Осман от Кърджали, който излежаваше 8-годишна присъда за обезчестяване на 8-годишно момиченце. Междувременно стана ясно, че върху постройката на пандиза е паднал гръм и мястото за лишени от независимост е останало без телефонна централа, написа Trafficnews.bg.
Припомняме, преди 3 години същият пандизчия беше откаран в лечебно заведение със подозрение за счупени ребра. На вечеря той се е оплакал на дежурния офицер, че е доста зле и мъчно диша. Изпратиха го в болница, защото в случай че фактически има счупено ребро, то можеше да пробие белия му дроб. Предишните дни Осман е лежал в карцера, защото при инспекция в килията му е открит телефон.
По случая беше формирана вътрешна инспекция. Тогава нямаше данни дали Осман е съобщил имената на хората, които са го " изпратили " в болничното заведение. Предишни пъти Осман е обяснявал, че е " паднал от леглото ".

Малко преди да счупят ребрата на Осман различен пловдивчанин, който е наказан за блудничество, също бе пребит в общите бани и бе откаран в болница със спукан далак.
По непотвърдена информация двамата пандизчии, които са били наказани за закононарушения против деца, са сред най-мразените зад решетките. Тормозът върху тях е съвсем всекидневен, гаврите също. „ Затворниците изправят двамата един против различен и ги карат да си бият плесници. И това е най-малкото. Подлагат ги постоянно на извращения ", сподели тогава някогашен пандизчия, който е бил в бранша и е ставал очевидец на издевателствата.
„ Педофилите всички ги ненавиждат. Това не е тормоз, а справедливо наказание”, разяснява пандизчия. Моралът там е следният: " Всички имаме деца, майки, братя, сестри! Гаврата със деца и старци в пандиза се санкционира грубо от самите пандизчии! Бой, пердах и... това е правдивост!”, изяснява той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР