Стана ясно кое е загиналото момче при адската катастрофа в

...
Стана ясно кое е загиналото момче при адската катастрофа в
Коментари Харесай

Трагедия! Разбра се кое е момчето, убито от пиян шофьор в...

Стана ясно кое е починалото момче при адската злополука в Монтанско през вчерашния ден сутринта, оповестява BulNews.bg. Това е 25-годишният Кристиян К. от Монтана.

При ляв завой обаче изгубил надзор над ръководството на мощното возило, то изхвърчало от пътя и навлязло в дворно място на частен парцел. Колата се преобърнала няколко пъти през таван, преди най-сетне да спре.

При адската каскада е умрял Кристиян, който се возел в колата.

При ужасяващия случай е потърпевша и 22-годишна госпожица от Вълчедръм, която е с фрактура на ключицата. Шофьорът е незасегнат.

Загиналият юноша работел като занаятчия и правел вътрешни поправки на здания. Бил е извънредно умел и всичко му се отдавало, споделиха негови другари.

Близките на починалото момче са в потрес от нещастието. Вчера, откакто схванало черната новина, фамилията му помолило полицията за поверителност по случая. Вероятно по тази причина новината беше обявена публично едвам през днешния ден.

Бащата работи като интернационален водач и пътувал към България. Опечалените се тормозили да не би новината да го застигне по време на път и да се стигне до нова покруса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР