Стана ясно кое е детето, което се удави в река

...
Стана ясно кое е детето, което се удави в река
Коментари Харесай

Трагедията е огромна: Разбра се кое е загиналото нелепо детенце край Бойчиновци!

Стана ясно кое е детето, което се удави в река Огоста в Монтанско. Това е 15-годишният Марин С. от село Портитовци, написа bulnews.bg.

Момчето е едно от седемте на деца на оскъдно семейство. Родителите са безработни, прехранват се с помощи, детски надбавки и работа при стопани от селото, само че се грижат за децата си, описаха локални поданици. Фамилията няма средства даже да погребе момчето и ще разчита на помощта на общинската администрация в Бойчиновци.

15-годишно момче се удави в река Огоста

Припомняме, че нещастието се разигра във вторник край Портитовци, на 3 км от жп гарата в Бойчиновци. 15-годишният Марин решил да поплува в горещините и да отдъхне под сенките край Огоста и отишъл с още двама другари на към 2 км от селото, директно след сливането на реките Ботуня и Огоста в едно корито. Момчето скочило във водата, само че почнало да потъва и да вика за помощ. Приятелите му не съумели да го изтеглят и хукнали към селото да търсят помощ.

Сигнал за случая бил изпратен и на полицията в Монтана, на мястото дошъл екип водолази, който разкрил момчето в реката, само че към този момент мъртво. „ Реката край селото е плитка, от години няма такива трагични случаи. Но децата са отишли далеко, край строящата се Водноелектрическа централа, където е надълбоко. Там нямало и кой да помогне! ", описаха локалните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР