Стана ясно къде се намира издирваният от ЦСКА - София

...
Стана ясно къде се намира издирваният от ЦСКА - София
Коментари Харесай

Бешикташ иска да отмъкне Кайседо за по-малко пари, Фенербахче също следял нападателя

 Стана ясно къде се намира търсеният от ЦСКА - София Жорди Кайседо Стана ясно къде се намира търсеният от ЦСКА - София Жорди Кайседо
Всеки ден излизат нови спекулации и къде ще играе футболиста през новия сезон. По последна информация турският гранд желае да отмъкне Жорди за 2.5 милиона евро, написа “Тема спорт ”. Бенято от няколко дни е отседнал в едноименния истанбулски квартал и държи връзка с представители на “черните орли ”, като ги е уверил, че в контракта на играча има откупна уговорка в размер на 2.5 милиона евро.

Пред медиите в Еквадор Банято упрекна - София, че съзнателно прикриват тази алтернатива в договора му, с цел да приберат повече пари при възможен трансфер. От „ Армията “ пък отвърнаха, че сътрудникът постъпва неточно, като разкрива конфиденциална информация от контракта на нападателя.
 Агентът на Жорди Кайседо е в Бешикташ Агентът на Жорди Кайседо е в Бешикташ
Интерес към Кайседо има и от страна на мексиканския гранд Тигрес, само че в четвъртък “червените ” отхвърлиха в офисите в Борисовата градина да е дошла оферта от този клуб.

Според турския уебсайт Mynet.com различен клуб от елита на Турция - Фенербахче, също е следял нападателя, само че ползата им от дълго време е намалял. Медията твърди също по този начин, че Бешикташ не бърза да купува южноамериканеца, който е едвам трети или четвърти избор за върха на офанзивата на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР