Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара

...
Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара
Коментари Харесай

Дара напомпа бюст с 600 кубика

Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара взе за присъединяване си в шоуто „ Като две капки вода” на Нова тв напролет. Пачките, наподобява, са изсипани в кабинета на незнаен за момента изящен хирург, който е напомпал деколтето на варненката с 600 кубика силикон. Пазвата на чаровницата безусловно ще се пръсне!

Че Дара е надула балкона, се шушука от дълго време, само че досега това бяха единствено клюки. Едва неотдавна младата варненка се е престрашила фактически да влага в размера на своите чашки, докарвайки ги до достойния за завиждане размер Д.

View this post on Instagram
A post shared by DARA (@darnadude) on Jul 16, 2020 at 9:55am PDT

Тя гордо пъчи новите си придобивки, залагайки на дълбоки деколтета, които обилно ги разкриват. Само до преди няколко месеца другояче сочната звезда показваше надалеч по-скромни форми, които по никакъв начин не я удовлетворяваха. Но оскъдицата към този момент е история. Сега Дара умерено може да се конкурира със съгражданката си Гери-Никол освен по размера на яката си дупара, само че и по предната част на своя обилен контур.

Звездата е крояла проекти за силикон най-малко от година. Сигурни източници настояват, че са я чували да се оплаква, че сутиените доста ѝ стягат. Тя мъчно понасяла банелите, които се впиват в кожата и постоянно предизвикват зачервявания.

Като се чудела по какъв начин да ги избегне, Дарина Йотова, както е цялото име на любимката на младежите, стигнала до извода, че няма друго избавения с изключение на силикона. Той съгласно нея анулира потребността от носене на сутиени и дава опция за надалеч по-свободен живот без ластици и банели.

Доскоро обаче казусът бе в цената на естетичната интервенция за увеличаване на бюста. Шефката на Дара – продуцентката Саня Армутлиева, изрично отказала да влага в нейните бомби, наблягайки, че в случай че желае силикон, ще би трябвало да си го заплати сама. За благополучие, тв гуруто Маги Халваджиян се сетил да предложения младата певица в шоуто за двойници „ Като две капки вода”.

Според слуховете, тя се е разписала против 25 000 лв. хонорар за своето присъединяване. Част от парите са отишли в джоба на шефката ѝ Саня. Останалото младата варненка е наляла в своята пазва.

Сега тя се пъчи с новите си „ приятелки”, които обилно излага под слънцето по плажовете край родната Варна. Сутиените са се трансформирали в неприятна, само че безобидна част от историята на звездата. Тя към този момент ги носи единствено по публични събития и то не като част от бельото, а като част от формалните си тоалети – под сакото вместо блуза.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР