Стана ясно, че всъщност Путин е уведомил Олаф Шолц и

...
Стана ясно, че всъщност Путин е уведомил Олаф Шолц и
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Маските паднаха и се видяха истинските намерения на Русия за Украйна

" Стана ясно, че в действителност Путин е уведомил Олаф Шолц и Макрон за признаването на ЛНР и ДНР. На тази база и бяха изказванията на американския президент Джо Байдън,че съветския президент ще нахлуе там ", това съобщи журналистът Валерий Тодоров пред NOVA по тематиката с признааването на ЛНР и ДНР от съветския президент Владимир Путин.

" От страна на контракта за групова защита, техен представител сподели, че е изключено миротворчески сили да влязат там по образеца на обстановката в Казахстан ", добави той.

" Явно се образува още един тленен спор, който мъчно ще бъде позволен поради непримиримостта в позициите на двете страни. Лошото е, че Русия търси различен метод за решение на казуса - по силово решение. Западът би трябвало да реши каква Русия желае - мощна и конкурентна или слаба върху, която може да се оказва напън ", добави журналистът.

" Маските паднаха, всички предизвестия за това, че Русия е подготвена да вкара войска на територията на Украйна се оказаха правилни и всички оправдания, се оказаха опит за прикриване на същинските планове ", добави от своя страна някогашният длъжностен министър на защитата Георги Панайотов.

" Имаме брутално нарушаване на интернационалното право, брутално нарушение на Минските съглашения от Русия, които не са на масата. Нямаме към този момент съглашения, които да контролират събитията в Украйна. Имам декрет, който разрешава на съветски войски да влязат в ЛНР и ДНР и от тук нататък нещата стават все по-непредсказуеми и рискови ", добави той.

" Това беше един от най-големите парадокси нощес. Путин е прочут със свое изявление, че разпадът на Съюз на съветските социалистически републики е най-голямата политическа злополука на 20 в., а през вчерашния ден атакува основателят му Ленин за това, че е разрешил на Украйна да съществува. Обвини комунистическата партия на Съюз на съветските социалистически републики и направи една проверка на новата история, свързнана с Украйна и остана усещане, че все едно такава страна няма ", добави Георги Панайотов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР