Стана ясно, че в типичен стил ГЕРБ напълно е привлякъл

...
Стана ясно, че в типичен стил ГЕРБ напълно е привлякъл
Коментари Харесай

ГЕРБ променя правилника на СОС специално за да направи Борис Бонев заместник на Елен Герджиков

Стана ясно, че в характерен жанр ГЕРБ изцяло е привлякъл в редиците си пишман опозиционера Борис Бонев от несъществуващата в правния мир “Спаси София”. По модела “Дани Каназирева” Бонев е притеглен с висок пост и тлъста заплата от софийската общинска хранилка.

Самият началник на Общинския съвет Елен Герджиков призна, че трансформират правилника особено за един човек - самостоятелен консултант да може да става заместник-председател на СОС. Постът към този момент е обещан и контрактуван с Борис Бонев, който в подмяна на привилегиите си ще гласоподава компактно с ГЕРБ против опозицията от Българска социалистическа партия и ДъБъ.

Още през вчерашния ден Бонев показва преданост към тима на Фандъкова и гласоподава компактно с ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация за избора на Елен за началник на Съвета против претендента на Българска социалистическа партия. Така новото болшинство в Столичния съвет ще бъде ГЕРБ и подлогите им от Вътрешна македонска революционна организация + Борис Бонев и двамата от Атака.

Близо 50 000 софиянци дали своят вот за смяна на модела посредством Борис Бонев остават с пръст в уста. Дори съдружие “Спаси София” не е записано и де юре не съществува в правния мир. Има единствено един общинар от кохортата на ГЕРБ. Освен дебелата общинска заплата Бонев ще взима и три междинни общински заплати като член на някой синекурен ръб (над 4 бона месечно), както и надбавки за обещания висок пост.

Честито на софиянци жадували смяната!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР