“Стана ясно, че МРРБ не е издавала подобно разпореждане, че

...
“Стана ясно, че МРРБ не е издавала подобно разпореждане, че
Коментари Харесай

НПО поиска оставката на зам.-кмета по транспорт в София

“Стана ясно, че Министерство на регионалното развитие не е издавала сходно предписание, че това е разпореждане от районното министерство. “Стана ясно, че Министерство на регионалното развитие не е издавала сходно предписание, което значи че кметът на град София, дружно със своите подчинени чиновници, вземат участие в една политическа операция, от която ще бъдат губещи само и единствено жителите на град София”, допълват от института.

“Институтът за пътна сигурност упорства неотложно да бъде потърсена наказателна отговорност на чиновниците от дирекция „ Транспорт “ на Столична община, както и да бъде поискана оставката на зам.-кмета по превоз господин Кристиян Кръстев.

Политическите интриги, операции и измами са една от главните аргументи България да продължава да бъде на последно място по сигурност на пътя в Европейския съюз. Учудващо е по какъв начин по този начин близо 8 години зелената мигаща светлина се употребява, без да бъде нормативно уредена и няколко дни преди изборите тя бива спряна, с цел да сътвори напрежение на повече от 1 милион граждани”, допълват от ИПБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР