Стана ясно, че Момоа е решил да скъса с носенето

...
Стана ясно, че Момоа е решил да скъса с носенето
Коментари Харесай

Джейсън Момоа предпочита да не носи дрехи

Стана ясно, че Момоа е решил да скъса с носенето на облекла и избира да върви съвсем гол.

Това той съобщи пред Джими Кимел в неговото шоу. Водещият отдели малко време, с цел да покаже на Момоа и публиката му фотография, която 43-годишният артист неотдавна показа в инстаграм и на която е в бежова дреха, сходна на прашка, по време на лов на риба.

" Това е обичайно мало, което носят хавайците ", сподели Момоа на Кимел, обяснявайки, че е почнал да се облича по този начин, до момента в който се подготвял за фотосите на идния си сериал по Apple TV+, Chief of War ".

Кимел се пошегува, че рибите в океана би трябвало да се почувстват предадени, когато видят самия Аквамен да лови риба и по-късно попита: " И този тоалет комфортен ли ти е? "

" О, Боже мой, да. Всъщност към този момент даже не обичам да нося облекла ", отговори Момоа. " Нося го всеки ден. Нося го от самото начало ", добави чаровникът, който се е фокусирал в опазването на околната среда.

Междувременно артистът се появи на премиерата на новия му филм " Slumberland " облечен в лилава пижама. Там той показа, че е желал да се появи с домашното си прасе, което осиновил по-рано този месец. За жал то не съумяло да го придружи и си останало у дома. 

" О, той е на Хаваите! Той е диво прасе, тъй че не можах да го взема със себе си ", сподели Момоа, който вместо с питомеца си, театралничи с плюшено животно. " Много желаех, само че мисля, че щеше да е много неловко ", добави той. Момоа към момента се лута сред две имена, с които да назова прасето си - Лау Лау и Манапуа.

В " Slumberland " Момоа играе екстравагантен бандит на име Флип, който води момиченце, останала сираче (Марлоу Баркли) и нейната играчка-прасе, през свят на фантазии. Детето от самото начало се надява да види още веднъж татко си, предаде .

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР