Стана ясно, че готвачката и певицата не са никакви приятелки.

...
Стана ясно, че готвачката и певицата не са никакви приятелки.
Коментари Харесай

Мариела Нордел Нанася Поредния Унищожителен Удар По Луна! Работата Стана Дебела!

Стана ясно, че готвачката и певицата не са никакви приятелки. „ Това създание не може да е другар с мен или с който и да е от моето обграждане “, безапелационна е Нордел. „ Само през последната вечер тя изрече две нагли неистини, без да й мигне окото – че съм й била желала пари и че колата за спешна помощ я била поръчала тя. Пари съм желала единствено от моето семейство и то в рискови обстановки. На отрепки в никакъв случай не бих желала не пари, само че и една коричка самун, даже да загивам от апетит “, споделя още Мариела.

„ Адвокатът ми сега ревизира какви са възможностите да я осъдя за уронване на престижа ми, посредством погрешни изказвания по мой адрес. Интересно какви локуми ще разтяга пред съда – по кое време, къде, каква сума съм й била искала… “, добавя готвачката. Мариела споделя, че в случай че ги е нямало камерите би изгонила Луна, тъй като не е почела нейните посетители.

Нордел назовава „ поддръжката “ си към Луна в „ Брадъра “ „ тактика “, с цел да стане шоу и да е забавно на феновете.

Мариела разкри и има ли мъж до нея сега. „ Колкото до мъжете – дала съм си отмора “, безапелационна е Нордел. „ Разводът ми беше доста тежък – трябваше да се изнеса безусловно за 2 седмици от общото ни жилище, да си намеря нова квартира, учебно заведение за детето. А в Холандия това е голям проблем, непостижим даже за локалните, които имат там другари и фамилии. Аз нямах никаква поддръжка, само че се оправих и цената за това беше здравето ми “, споделя готвачката.

Мариела Нордел ще съди Луна колаж: Интернет

Мариела споделя, че преди да се появят проблемите е била „ хубавица “ и даже е съдела хората за външния им тип. Сега тя е признателна на ориста, че й е помогнала да поправя тази част от характера си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР