Стана ясно, че едно от най-стабилните, забавни и обичани холивудски

...
Стана ясно, че едно от най-стабилните, забавни и обичани холивудски
Коментари Харесай

Една от най-обичаните холивудски двойки сложи край на брака си

Стана ясно, че едно от най-стабилните, занимателни и обичани холивудски фамилии поставя завършек на своята приказка. Актьорите Крис Прат и Ана Фарис оповестиха в обществените мрежи, че се развеждат след 8 години дружно. Двамата имат 4-годишен наследник на име Джак Прат.

38-годишният артист прочут от касови ленти като "Пазителите на Галактиката " и "Джурасик Парк " написа следното изказване в профила си във Facebook:
"С Ана за жалост ви оповестяваме, че взехме решение да се разделим. Доста време опитвахме да запазим брака си и сме разочаровани, че не успяхме. Синът ни има двама родители, които го обичат повече от всичко и се надявам, че поради него ще получим нужното време и пространство, с цел да продължим напред. "

Изявлението продължава със следното: "Ние към момента се обичаме и постоянно ще ценим времето, което прекарахме дружно. " Новината е подписана и от двамата. 40-годишната Фарис разгласява сходно известие в обществените мрежи и показа, че постоянно обича и почита Крис.

Обичаната двойка се срещна през 2007-ма година на снимачната площадка на общ план. Двамата се сгодиха през 2008-ма и минаха под венчилото година по-късно, а през 2013 а бял свят се появи синът им.

Фарис постоянно споделяше в изявленията какъв брой страховит е брачният партньор ѝ и по какъв начин е съумял да промени мнението ѝ за любовта и брака.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР