Стана ясна конкретната причина за отстраняването на капитана на ЦСКА

...
Стана ясна конкретната причина за отстраняването на капитана на ЦСКА
Коментари Харесай

Цялата истина за скандала Бодуров

Стана ясна съответната причина за отстраняването на капитана на ЦСКА Николай Бодуров от тима. Системно неспазване на дисциплината е принудило " алените " да работят по-крайно по отношение на бранителя.

Чашата на търпението към национала преляла в дните преди мача със Зоря, написа вестник " Труд ".

Едва изчакал края на тренировката, Бодуров тръгнал да пали колата за родния Благоевград, за където пътува всеки ден. Собственикът Гриша Ганчев призовал бранителя да изчака, че следва диалог с тима за покачване на духа и оповестяване на наградите за премахване на украинците. Пред всички Бодуров отвърнал, че си има работа, а тренировката е свършила.
 Снимка 400363
Източник:

Треньорът Люпко Петрович от дълго време негодувал от обстоятелството, че точно капитанът първи си потегля от базата в Панчарево. Сърбинът персонално уведомил Ганчев какво ще каже за отсъствието на Бодуров пред медиите след мача със Зоря и ще носи отговорност за решението си.
 Петрович: Дузпа нямаше, очевидно не ни желаят в Европа, Бодуров прави проблеми в тима
Петрович: Дузпа нямаше, очевидно не ни желаят в Европа, Бодуров прави проблеми в тима

" Николай търси виновността в другите "

На тренировки Бодуров постоянно си разрешавал да репликира щаба и да не се влага изцяло при извършения, които не му харесват. Многократно на тренировки и мачове Бодуров си разрешавал нецензурни думи към свои съотборници.
 Снимка 432980
Източник:

Сегашното изваждане на Бодуров също е рецидив. През 2013 година управлението на Литекс в профил бранителя от мачове поради дисциплинарни проблеми. Тогава Бодуров откри метод да се извини и да продължи в Ловеч, след което бе продаден даже на Фулъм.

Рубен Пинто е другият капитан на ЦСКА, който е отхвърлен. Португалецът с най-дълъг стаж от чужденците на " Българска войска " е оформил към себе си групата на испаноговорящите. А Гриша Ганчев е прочут като притежателя, който минимум толерира разделяне в тима му. Освен това Пинто е почнал да не устоя на конкуренцията на лятната селекция, което явно го нервира.
 Рубен Пинто: Никой не може да ме събори
Рубен Пинто също наруши своето безмълвие

" Никой не може да ме събори "

От групата на ЦСКА все по-често отпада Божидар Чорбаджийски. Юношата на " алените " няма дисциплинарни проблеми. Но първият капитан след завръщането на ЦСКА в елита прави прекомерно доста неточности на терена, които костваха мачове на отбора - фрапиращи гафове против Левски, малоумен червен картон против Копенхаген, написа още " Труд ".
 Снимка 419463
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР