Стана ясен съперникът на Григор Димитров за първия кръг на

...
Стана ясен съперникът на Григор Димитров за първия кръг на
Коментари Харесай

Местен тенисист чака Григор Димитров на старта в Атланта

Стана явен противникът на Григор Димитров за първия кръг на шампионата от сериите АТР 250 в Атланта (САЩ) с награден фонд 694 955 $. Това е международният №405 Кевин Кинг, който мина през ситото на квалификациите.

28-годишният американец е стигал до №162 в средата на 2007 година. Той е левичар, а бекхенд извършва с две ръце. Любимата му настилка е твърдата, каквата е и тази в Атланта. Най-силният му удар е сервисът. Във визитката му написа, че неговият обичан шампионат е тъкмо този в Атланта, евентуално тъй като Кевин е роден и израснал там. Идолът му от детството е Пийт Сампрас. Обича да играе голф и свири на китара.
 До момента Димитров и Кинг не са се изправяли един против различен в формален мач. Ако българинът реализира победа, във втория кръг ще играе още веднъж с американец - Тайлър Фриц, който е подложен и на старта почива.

Grigor Dimitrov practicing in Atlanta.

: @BBTatlantaopen pic.twitter.com/hgnQYSZDal
— Krasimir (@lobdowntheline) 21 юли 2019 година Иначе Григор е в долната половина на схемата, където сложени са още Юго Умбер и Джордан Томпсън. Шампион в шампионата е Джон Иснър, който с пет трофеи е най-успешният състезател в историята на BB&T Atlanta Open.

Това ще е второто присъединяване на Григор Димитров в Атланта. При дебюта си през 2011 година той отпадна още в първия кръг от Раджийв Рам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР