Стана трайна тенденция хората, търсещи пътя към по-добър живот, да

...
Стана трайна тенденция хората, търсещи пътя към по-добър живот, да
Коментари Харесай

Криминалисти с три версии за камиона-ковчег: Възможно е хората да са умишлено умъртвени заради Брекзит

Стана трайна наклонност хората, търсещи пътя към по-добър живот, да стават жертви на закононарушения. Не знаем какви са претекстовете на водача. Невидимата част на проведената престъпност продължава да работи. Това сподели специалистът по сигурността Тихомир Стойчев в ефира на БТВ, написа Novini.bg.

``
реклама

Думите му са във връзка камионът с 39 мъртви тела, открит в Грайс, графство Есекс, който е регистриран в България.

Режимът на регистрация на транспортни средства в България е бил по-лесен, в сравнение с в друга страна в Европейски Съюз. Трябва да се проверява от кое място са се появили тези хора в камиона. Според мен са от Близкия Изток, най-вероятно афганистанци. Нещата са свързани с изключение на с трафика на хора и с трафик на опиати. Този трафик в никакъв случай не е спирал. Това сподели специалистът по сигурността Николай Радулов.

Според Стойчев, Брекзит въздейства върху политическата непоклатимост в страната. „ В тази връзка би трябвало да се ревизира версията за съзнателно умъртвяване на тези мигранти “. По думите му страната ни е привлекателна за този тип престъпност, поради слабостите на сигурността ни.

„ Не е изключено да има логистична връзка с България “, позволи Радулов.

„ Топлинните камиони се употребяват, с цел да се излъжат топлинните сензори. Според мен до нещастието се е стигнало поради немарливост на водача. Това е неприятна реклама за трафиканта “, сподели той.

„ Организираната престъпност през днешния ден се е съешила с терористите. Те имат интерес да обезлюдяват райони, да вербуват хора и да нанасят удари по сигурността “. Стойчев прикани нашите служби да насочат вниманието си в тази посока.

„ В България непрестанно се залавят чужденци. Това се случва след неточности на трафикантите. Това е един непрестанен развой. Хората си минават през границата. Тази година повече от нормално “, разкри Радулов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР