Стана традиция след пороите в София и други градове интернет

...
Стана традиция след пороите в София и други градове интернет
Коментари Харесай

Без грам фотошоп: Шотландски зезвзеци пощуряха в порой

Стана традиция след пороите в София и други градове интернет да се изпълни с колажи, на които родните улици са изобразени като водни атракциони. То не са канута по „ Графа “, синхронно плуване на „ Витошка “, лодки по пловдивските подлези и така нататък



Без грам фотошоп улиците в Шотландия бяха превърнати в същински аквапарк след изобилните дъждове от последните дни. Положението беше в действителност тежко, откакто се наложи 14 души от локален ръгби клуб да бъдат спасявани с лодка, оповестява Би Би Си.



Пострадаха пътищата в Стърлинг и Единбург, няколко учебни заведения бяха затворени поради наводненията. Протекоха покривите на магазини, а доста от притежателите бяха принудени да затворят.



Народният представител от Единбург-Запад Кристин Жардин разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин уплътнява вратите на офиса си, с цел да не обхванат прииждащите води вътре.



Въпреки тежкото състояние зевзеци от град Стърлинг взеха решение да се възползват от обстановката и да се позабавляват. Те използваха наводнените улици като водни пързалки, а някои даже се пускаха по стомах на тротоара.

Други си плуваха умерено на улицата, а трети извадиха лодки и канута.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР