Стана т.нар. инцидент, едно убийство, загина майор Терзиев. Разбрахте ли

...
Стана т.нар. инцидент, едно убийство, загина майор Терзиев. Разбрахте ли
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Някой казал на Байдън, преди да заспи, да каже, че възлага надежди на Кирил Петков

Стана така наречен случай, едно ликвидиране, почина майор Терзиев. Разбрахте ли по какъв начин е умрял? Толкова месеци има следствие. Щели да дадат пари на сина му. Това съобщи пред bTV водачът на АТАКА и претендент за президент Волен Сидеров.

" Никой не се съмнява, че той е умел водач. До ден сегашен нямаме изясненост кой самоуби младият офицер в Чешнегирово ", добави той.

" Аз споделям тези неща обществено и това не е дребна цел. Не виждам по-голяма цел от тази да казваш какво става и какво се случва. Много хора са увлечени в всекидневието, сега ги плашат и стресират. Това го върша от повече от 16 години.

Той твърдо съобщи, че не би нарушил Конституцията и не би назначил Кирил Петков за министър.

" Никой не може да ме убеди, че Радев не е знаел, че Кирил Петков е двоен жител. Някой споделил на Байдън, преди да заспи, да каже, че Америка разпорежда очаквания на Кирил Петков. Сигурно е бил почитан човек, само че би трябвало ли да подвластен от щабове, които някъде се събират и вземат решение кой ще ръководи България. Не бих разрешила да станем хазаин и фронтова страна ", сподели Сидеров.

" Премиер би трябвало да бъде, който може да споделя " не ". Има такива хора, само че в годините бяха отхвърляни и елеминирани. Тези хора бяха обявявани за антисистемни, такива които ще възпламенят Трета международна война. Това беше направено единствено и единствено да се постанова едно облъчване на хората, както и в този момент се постанова. " Идете и се ваксинирайте ". Имам документи, които демонстрират, че милиони са потърпевшите в Европа ", съобщи той.

" В случай, че вследствие на имунизацията е породена гибел или друго трайно увреждане, тогава страната, която е в Европейски Съюз заплаща, в случай че тръгнеш да съдиш компанията производител. Става дума за голям бизнес, който може да си разреши да има коментатори, посредници и огромен лобистки кръг. Тези ваксини не са минали пробния интервал, в който могат да се потвърдят, че са безвредни ", добави водачът на АТАКА.

Той се ядоса, че Цветанка Ризова му даде за образец Франция и зелените документи.

" В момента това, което се назовава локдаун е една дискриминация. Да ме карат да се имунизирам, с цел да вляза някъде - това е здравен фашизъм. Ако желаете може да употребяваме по-лека дума - диктат. Не ме задължават, само че съм с лимитирани права ", сподели Сидеров.

" Сега двойно повече не можем да пътуваме от преди ", добави той.

" Соломон Паси и Меглена Кунева излъгаха, че реакторите ни са нездравословни. С това ни удариха с милиарди. Унищожиха атомната ни централа. Сега желаят да унищожат ТЕЦ-овете, които създават на ниска цена ток. Ще се задължим да станем опит, белите мишки в лабораторията.

Няма да го разреша това и то не поради изборите. Хубавото е, че изборните студиа дават опция да си кажеш какво мислиш, само че желая да ви кажа доста ясно, че след изборите ще продължа да се боря за свободата си, да не ми поставят документ и щемпел на китката или челото, а ще бъда свободен човек. В момента това е един избор, който няма да свърши на 14 ноември. След 14 ноември отново ще съм тук ", приключи Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР