Стана ни навик да надникваме в къщите на известни личности,

...
Стана ни навик да надникваме в къщите на известни личности,
Коментари Харесай

На гости на Уиз Калифа

Стана ни табиет да надникваме в къщите на известни персони, само че в това няма нищо неприятно. А още по-хубавото е, че те сами дават този достъп.

 В дома на Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли
В дома на Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

За първи път на посетители

Този път пред Architectural Digest вратите на своя дом отвори рапъра Уиз Калифа . От врата ще кажем, че скромната къща на Калифа в Лос Анджелис коства 4.6 милиона $ . Домът на рапъра е в средиземноморски жанр и той споделя, че не обича да кани доста хора на посетители.

Луксозният дом обаче не е благосъстоятелност на изпълнителя на " Black And Yellow ", а той живее там чартърен против 16 000 $ на месец. Още от входа можем да забележим плакет, който засвидетеслтва триумфът на песента " See You Again " , която беше част от саундтрака към " Бързи и гневни 7 " .

 Снимка 368786

Къщата на рапъра разполага с шест спални, които по един или различен метод са отдадени на шестгодишния му наследник Себастиян . Малчуганът разполага със стая за игра, оборудвана с всичко належащо, само че и със стая, в която да учи, заредена с книги и образователни пособия.

 На посетители на Томи Хилфигер
На посетители на Томи Хилфигер

Определено има какво да се види

Домът на Уиз Калифа обаче разполага и с ъгъл за самия него, където той може да пуши марихуана, която, както добре знаем, е огромната му пристрастеност. Няма по какъв начин да минем и без помещение, предопределено за звукозаписно студио, където доста постоянно рапърът записва новите си песни.

 Снимка 368782

За да направи мястото свое и уютно за живеене, Калифа се е обърнал към интериорен дизайнер. Преобладаващите цветове са синьо, бяло, жълто и черно.

 Снимка 368783

Каква би била една такава къща без басейн? Доста странна, нали? Е, домът на рапъра си има инфинити басейн с много добра панорама към Лос Анджелис.

 Снимка 368784

Впечатление вършат и колите, който можем да намерим в гаража му. Там има най-вече ретро коли, тъй като Уиз Калифа им е почитател. Самият той споделя, че разполага с три коли Chevrolet Impala, още един Chevrolet, само че по-специален - El Camino от 1969 година, както и доста други.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР