Стана навик на цялото правителство да търси вината в ЦИК,

...
Стана навик на цялото правителство да търси вината в ЦИК,
Коментари Харесай

Йотова: Това е извиване на ръце, парламентарна криза скоро няма да има

Стана табиет на цялото държавно управление да търси виновността в ЦИК, в ДАНС, в другите институции, а жителите продължаваме да чакаме отговорите на няколко въпроса.  Какво тъкмо се случи в МЕУ, за какво беше изработен този опит да се изнася тази информация, какво стана със заявката на един министър, че водач на политическа партия е изискал от него да разпределя непозволено пари и да се печелят планове от избрани компании.  ЦИК си свърши работата по най-хубавия метод.

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка думите на премиера акад. Николай Денков, който съобщи по-рано, че ЦИК не се е справила този път добре с провеждането на изборите и заради това трябва да се търси промяна на състава на Комисията.

" Няма по какъв начин да кажа, че изборите са минали сполучливо, в случай че има два пъти повече сигнали за нарушавания и толкоз доста недействителни бюлетини ", сподели тя, представена от.

Йотова разяснява и оставката на Карадайъ като водач на Движение за права и свободи.

" Не беше изненада ", уточни вицепрезидентът.

Йотова е на мнение, че няма да има скоро парламентарна рецесия.

" Това е извиване на ръце от разнообразни партии на " сглобката ", които в никакъв случай не са имали обща концепция и визия за ръководство.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР