Стана известно, че Гинка Върбакова и част от нейния екип

...
Стана известно, че Гинка Върбакова и част от нейния екип
Коментари Харесай

Елена Йончева: Гинка Върбакова влиза в управлението на ЧЕЗ България. Това е скандално!

" Стана известно, че Гинка Върбакова и част от нейния екип влизат в ръководството на ЧЕЗ България. Това може да стане на изключително заседание, което се планува за 27.11.2018 година " Това разгласи представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева.

Тя съобщи, че това е скандално. " Комисия за защита на конкуренцията отхвърли на Гинка Върбакова придобиването на ЧЕЗ България, министър председателят Борисов още в края на март ни уверяваше, че страната е поискала да взе участие в договорката, самата госпожа Върбакова сподели, че министър председателят желае да има цялостен надзор върху договорката ", напомни националният представител. Тя попита- Гинка Върбакова ли е страната?

" Кой предложи на ЧЕЗ госпожа Гинка Върбокава и нейния екип? Бойко Борисов ли предложи те да влязат в управлението на ЧЕЗ? ", попита още Йончева. Тя напомни, че прeз 2009 г, по предложение на държавното управление на Борисов, в ръководството на ЧЕЗ влиза неговият другар Митко Каратиста. " Тогава на въпрос към ЧЕЗ- за какво той влиза в ръководството на компанията, представителят на сдружението Барбара Попанова дава отговор: " Той е български жител, който добре познава обществената и политическа среда в България ", напомни още тя. Елена Йончева съобщи, че зад тила на българите, когато държавното управление се тресе от следващия скандал, Гинка Върбакова и нейният екип влизат в ръководството на ЧЕЗ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР