Стана известна причината, поради която Жоржиньо Вайналдум избра да премине

...
Стана известна причината, поради която Жоржиньо Вайналдум избра да премине
Коментари Харесай

Разкриха защо Вайналдум е избрал Барселона пред ПСЖ

Стана известна повода, заради която Жоржиньо Вайналдум избра да премине в ПСЖ, а не в . До този миг се смяташе, че по-добрата финансова оферта на парижани е била главният фактор нидерландският национал да избере " Парк де Пренс ".
Според Mundo Deportivo обаче съществена роля в избора на Вайналдум са изиграли не парите, а отношението на управлението на Барселона към него. На най-високите етажи в каталунския клуб е имало подозрения дали би трябвало да се подпише с Вайналдум, вследствие на което договарянията са се забавили.
Самият Вайналдум е декларирал, че се е уморил да чака края на договарянията с Барселона и заради тази причина е избрал ПСЖ, откъдето е получил точна и ясна оферта. През акцията халфът има 18 мача, в които вкара 1 гол и даде 2 асистенции.
Съобщава се също, че офертата на Барселона е била по-неизгодна от финансова позиция. Вайналдум е щял да получава 1 милион евро по-малко, в сравнение с в ПСЖ. Отбелязва се обаче, че такава разлика в заплатите на най-високо равнище не е чак толкоз огромна.
Вайналдум напусна Ливърпул след 5 години в тима, като отхвърли да възобнови договора си с мърсисайдци в края на сезон 2020/21.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР