Стана известна информацията как преди няколко години президентът на САЩ

...
Стана известна информацията как преди няколко години президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп: Путин единствен в света може да унищожи САЩ

Стана известна информацията по какъв начин преди няколко години президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реагира на известие от своите асистенти за пропуснато позвъняване от Владимир Путин.

Както следва от книгата: " Тръмп и неговите генерали: Цената на хаоса " от американския публицист Питър Берген, през 2017 година по време на среща с американския водач Тереза Мей, ръководителят на английския кабинет попита Тръмп дали приказва с Путин, пише pogled.info. 

След негативен отговор от президента на Съединени американски щати, тогавашният консултант по националната сигурност Майкъл Флин се наведе и сподели, че Владимир Путин се обади преди няколко дни, само че екипът на Тръмп " не можа да го включи в графика “. Според Берген, главата на Белия дом бил доста смутен и порицал съветника си:

" Шегуваш ли се, Владимир Путин се опита да ми се обади и не го свързахте? Какво, по дяволите, си мислите? "   След това Тръмп назова съветския си колега  " единственият човек в света, който може да унищожи “ Съединените щати и по-късно още веднъж подсети на екипа си за позволената неточност.

" Какви бикове сте? Как е допустимо Путин да ми се обади, само че вие да не ме свързвате? Не знам какво вършиме вие!? "

Сега можем да предположим, че повода за по-нататъшното уволняване на Флин от поста консултант е освен обвинявания в връзки с съветския дипломат Сергей Кисляк, само че и тази тромавост, за която Берген писа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техниче
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР