Стан Вавринка: Идвам с големи очаквания в София Носителят на

...
Стан Вавринка: Идвам с големи очаквания в София Носителят на
Коментари Харесай

Стан Вавринка: Идвам с големи очаквания в София

Стан Вавринка: Идвам с огромни упования в София
Носителят на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка бе участник в тазгодишното изтегляне на жребия за главната скица на Sofia Open 2019. Негов противник в първия кръг ще бъде миналогодишният финалист Мариус Копил (Румъния). Вавринка приказва пред медиите за упованията си за шампионата и идния си конкурент. Той също по този начин изрази мнението си за новия формат на Купа Дейвис и дали би взел участие.

"Миналата година бях тук след травма, до момента в който в този момент се усещам доста по-добре. Сега имам по-големи упования, защото започнах сезона добре. Познавам Мариус, играли сме два пъти един против различен в предишното. Той е финалист от предходната година, тъй че е сложен противник. Агресивен е и сервира добре. Схемата в шампионата като цяло е много мощна и има доста топ играчи. Сигурен съм, че ще станем очевидци на една доста забавна седмица", съобщи швейцарецът.

"Не съм доста огромен почитател на новия формат на Купа Дейвис, това е несъмнено. Може би е нещо, което е добре за младата генерация от тенисисти, само че аз не мисля, че ще играя тази година. Когато бях дребен, мечтаех да играя за своята страна на Купа Дейвис, тъй като си пред родна аудитория, след това гостуваш и атмосферата е невероятна. Това точно беше повода, заради която играех 11-12 години там", регистрира Вавринка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР