Стамен Белчев ще вземе само един нов помощник в своя

...
Стамен Белчев ще вземе само един нов помощник в своя
Коментари Харесай

Стамен Белчев прави само една промяна в треньорския щаб на ЦСКА-София

Стамен Белчев ще вземе единствено един нов асистент в своя щаб. Това е бразилецът Даниел Моралес, който беше в екипа на хасковлията и при първия му престой отпред на ЦСКА-София.
 Стамен Белчев: Знам с какво се понечвам! Не трябват доста приказки, би трябвало да работим (видео)

Моралес е потребен с владеенето на португалски език, което улеснява връзката с огромна част от чужденците. В момента обаче Моралес има ангажимент към юношеския отбор до 18 години, който ще играе за Купата на БФС. Малките " армейци ", които са водени от бразилеца, имат полуфинали със Септември. Двубоите са на 6 и 13 юли (понеделник), а финалът на 20-и. Моралес ще извърши уговорката си към тази групировка и по-късно ще се причисли към Стамен Белчев, на процедура от началото на идващия сезон.

 ЦСКА-София показа Стамен Белчев @@@

Другите помощници остават - кондиционният ментор Кирил Динчев, треньорът на вратарите Ивайло Петров-Пифа и асистентите Добри Митов и Ивайло Станев. При предишния си престой в ЦСКА-София Белчев работеше с наставника на вратарите Ивайло Иванов и със Стефан Генов, които обаче най-малко към този момент няма да са част от екипа му, пишат сътрудниците от " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР